Tilmelding:

Sker på mailen nynnesavery@os.dk

OBS!

Hvis man er forhindret i at komme til undervisningen, bedes man melde afbud med en sms på tlf. 29 28 75 36 før undervisningen begynder. Ellers kan det koste et klip i kortet.

Faste hold:

På tegneskolen tilbyder vi aldersinddelte hold i tegning & maling.

Vi følger folkeskolernes ferier, og åbner op efter sommerferien samtidigt med at eleverne starter i skole. Da undervisningen tager udgangspunkt i hver enkelte elev, kan man sagtens begynde til tegning midt i året.

Eftermiddagsholdene fra tirsdag til torsdag har rullende mødetider. Det betyder, at man må komme fra kl.15.30 - 16.15 og bliver sendt hjem senest kl.18.00.

Alle elever er på klippekort.

Priser:

Eftermiddagshold:

Et klippekort med 5 klip koster 700,- og 10 - turskort koster 1.200,-

Aftenhold:

Et klippekort med 5 klip koster 900,- og 10 - turskort koster 1.600,-

Det koster et klip per gang, man kommer til undervisningen. Kortet ligger på tegneskolen, og når det er brugt, får man det med hjem - det betyder så, at det er tid til at forny kortet.